Vacature – Aansluiten als psycholoog

Onder de paraplu van Psyche en Zwangerschap werken BIG-geregistreerde GZ-psychologen. Zij hebben een vrijgevestigde praktijk en kunnen een EMDR-behandeling uitvoeren. Ons streven is dat vrouwen met psychische klachten binnen twee weken bij een psycholoog terecht kunnen. De intake en de behandeling vindt plaats door één en dezelfde therapeut.

Psyche en Zwangerschap ondersteunt GZ-psychologen bij:

  • het opzetten en voeren van hun praktijk gericht op de behandeling van zwangere en pas bevallen vrouwen
  • zorgt voor de verwijzing van cliënten

en biedt de aangesloten psychologen:

  • periodieke super- en intervisie
  • vakinhoudelijke adviezen
  • verspreidt informatie over nieuw onderzoek

Behandelaars van Psyche en Zwangerschap nemen ook deel aan wetenschappelijk onderzoek zoals het Promises-onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het onderzoek naar effecten van EMDR bij zwangere vrouwen door de Vereniging EMDR Nederland (VEN) en het OLVG.

De behandeling bij een therapeut van Psyche en Zwangerschap start binnen twee weken op verwijzing van de huisarts of de specialist en valt onder de verzekerde zorg (binnen het eigen risico).

Bent u psycholoog en wilt u zich aansluiten bij Psyche en Zwangerschap?
Op dit moment zijn 18 psychologen bij ons aangesloten. Wilt u zich ook aansluiten? Neem contact met ons op via esra@psychezwangerschap.nl

In verband met de uitbreiding van ons werkterrein, zijn wij op zoek naar een psycholoog uit de omgeving Deventer-Arnhem.

Vacature GZ-psycholoog Deventer-Arnhem