Aanmelden

Alleen middels het invullen van onderstaand aanmeldformulier kunnen cliënten zich voor behandeling aanmelden. Verwijzers kunnen eventueel samen met hun cliënt het aanmeldformulier invullen.

Aan de hieronder gemelde wachttijden kan geen enkele garantie worden ontleend. 

De wachttijd voor een online behandeling bij een contractvrije psycholoog of een psycholoog met een contract met Achmea is ongeveer 4 weken. 

De wachttijd voor een face to face behandeling bij een contractvrije psycholoog (www.contractvrijepsycholoog.nl) is ongeveer 12 weken.

De wachttijd voor een gecontracteerde psycholoog is langer. Voor een online behandeling ongeveer 2 maanden, voor een face to face behandeling ongeveer 12 maanden.

Bij onze psychologen in Utrecht kunt u op hele korte termijn terecht.

Wij geven ook groepsbehandelingen. Mocht u hiervoor interesse hebben, kunt u dit als toelichting aangeven op uw aanmeldformulier.

Heeft u met spoed hulp nodig, neem dan contact op met uw huisarts. Of misschien kunt u eerder terecht bij Arkin of inGeest.

Na het verwerken van uw aanmelding ontvangt u binnen maximaal drie dagen (in de vakanties kan het iets langer zijn) een mail. Ontvangt u deze niet, dan is uw aanmelding niet goed ontvangen. Voor dringende vragen, kunt u een mail sturen naar info@psychezwangerschap.nl.

====================================