Aanmelden

Alleen middels het invullen van onderstaand aanmeldformulier kunnen cliënten zich voor behandeling aanmelden. Verwijzers kunnen eventueel samen met hun cliënt het aanmeldformulier invullen.

Voor een niet-gecontracteerde (*) psycholoog is er de wachtlijst circa 3/4 weken. De wachttijd voor een gecontracteerde psycholoog is minimaal 8 weken. De wachttijd is nooit exact te voorspellen want is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de ruimte die beschikbaar komt bij onze psychologen. 

(*) Check voordat u in behandeling gaat bij uw verzekeraar hoeveel er wordt vergoed en of het van belang is dat u bij een gecontracteerde psycholoog in behandeling komt. Contractvrije psychologen (www.contractvrijepsycholoog.nl) hebben geen wachtlijst. Binnen de basis GGZ wordt over het algemeen minimaal de helft vergoed, ongeacht wat voor polis u heeft. Lees hier meer over tarieven en verzekeraars.

Onze psychologen houden zich aan de geldende RIVM-regels en kunnen indien gewenst een online behandeling aanbieden.

Na het verwerken van uw aanmelding wordt er telefonisch of via email contact met u opgenomen. Voor dringende vragen, kunt u een mail sturen naar info@psychezwangerschap.nl.

====================================