Actuele wachtlijst

Op dit moment hebben wij een wachtlijst van 3 à 4 weken voor een contractvrije psycholoog (www.contractvrijepsycholoog.nl).

De wachtlijst voor een gecontracteerde psycholoog is ruim 20 weken. Wij achten dit onverantwoord lang en zien de wachttijd alleen maar toenemen. Heeft u met spoed hulp nodig, neem dan contact op met uw huisarts. Of wellicht kunt u eerder terecht bij Arkin basis GGZ of GGZ inGeest.

Aanmeldingen met een naturapolis bij VGZ, Menzis, CZ, ONVZ of ASR (of een van hun labels) kunnen wij helaas niet meer aannemen.

De wachttijd voor een online behandeling is 2 weken (bij psycholoog Eva van Ormondt, contract Zilveren Kruis). De wachttijd is nooit exact te voorspellen want is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de ruimte die beschikbaar komt bij onze psychologen.

Lees hier meer over gecontracteerde of niet gecontracteerde zorg.

Cliënten kunnen zich voor behandeling alleen aanmelden via ons aanmeldformulier. 

Heeft u een informatieve of andere vraag, mailt u dan naar info@psychezwangerschap.nl.

Vervanging tijdens vakanties
Tijdens de vakantie van de behandelaar kunnen bestaande cliënten bij dringende vragen contact opnemen via het e-maildres info@psychezwangerschap.nl. Wij kunnen niet altijd direct reageren maar via e-mail zal uw vraag ons het snelst bereiken. Bij vragen of kwesties die echt niet kunnen wachten, raden wij u aan contact op te nemen met uw huisarts.