Actuele wachtlijst

Aan de hieronder gemelde wachttijden, kan geen enkele garantie worden ontleend. 

De wachttijd voor een online behandeling bij een contractvrije psycholoog of een psycholoog met een contract met Achmea is ongeveer 4/6 weken.

De wachttijd voor een face to face behandeling bij een contractvrije psycholoog (www.contractvrijepsycholoog.nl) is ongeveer 12 weken.

De wachttijd voor een gecontracteerde psycholoog is langer. Voor een online behandeling ongeveer 8 weken, voor een face to face behandeling ongeveer 12 maanden. 

Wij geven ook groepsbehandelingen. Mocht u hiervoor interesse hebben, kunt u dit als toelichting aangeven op uw aanmeldformulier.

Heeft u met spoed hulp nodig, neem dan contact op met uw huisarts. Of misschien kunt u eerder terecht bij Arkin of inGeest.

Lees hier meer over gecontracteerde of niet gecontracteerde zorg.

Cliënten kunnen zich voor behandeling aanmelden via ons aanmeldformulier. 

Heeft u een informatieve of andere vraag, mailt u dan naar info@psychezwangerschap.nl.

Vervanging tijdens vakanties
Tijdens de vakantie van de behandelaar kunnen bestaande cliënten bij dringende vragen contact opnemen via het e-maildres info@psychezwangerschap.nl. Wij kunnen niet altijd direct reageren maar via e-mail zal uw vraag ons het snelst bereiken. Bij vragen of kwesties die echt niet kunnen wachten, raden wij u aan contact op te nemen met uw huisarts.