Actuele wachtlijst

Wij achten onze wachtlijst voor een gecontracteerde psycholoog op dit moment onverantwoord lang en zien het aantal aanmeldingen alleen maar toenemen. Heeft u met spoed hulp nodig, neem dan contact op met uw huisarts. Of wellicht kunt u eerder terecht bij Arkin basis GGZ of GGZ inGeest.

Aanmeldingen met een naturapolis bij VGZ, Menzis, CZ, ONVZ of ASR kunnen wij niet meer aannemen.

Voor een niet-gecontracteerde psycholoog (*) is de wachtlijst circa 6 weken. De wachttijd voor een gecontracteerde psycholoog (*) is minimaal 20 weken. De wachttijd voor een online behandeling is 2 weken (bij psycholoog Arwen Pel) of 4 weken (bij psycholoog Eva van Ormondt). De wachttijd is nooit exact te voorspellen want is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de ruimte die beschikbaar komt bij onze psychologen.

Lees hier meer over gecontracteerde of niet gecontracteerde zorg.

Cliënten kunnen zich voor behandeling alleen aanmelden via ons aanmeldformulier. 

Heeft u een informatieve of andere vraag, mailt u dan naar info@psychezwangerschap.nl.

Vervanging tijdens vakanties
Tijdens de vakantie van de behandelaar kunnen bestaande cliënten bij dringende vragen contact opnemen via het e-maildres info@psychezwangerschap.nl. Wij kunnen niet altijd direct reageren maar via e-mail zal uw vraag ons het snelst bereiken. Bij vragen of kwesties die echt niet kunnen wachten, raden wij u aan contact op te nemen met uw huisarts.