Anna van Berkel

Anna is GZ psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut en EMDR therapeut. Kenmerkend voor haar is dat zij met oprechte aandacht en betrokkenheid onderzoekt wat er speelt. Samen met de cliënt gaat zij op een transparante en positieve wijze op zoek naar meer balans en het loslaten van belemmerende patronen.

Sinds 2012 heeft Anna als psycholoog ervaring opgedaan bij verschillende GGZ instellingen. Inmiddels werkt zij met veel plezier in haar eigen praktijk. Haar behandelervaring ligt voornamelijk in het werken met angst, paniek, trauma, rouw, depressie, overbelasting, controlebehoefte, negatief zelfbeeld en levensfaseproblematiek.

De behandelingen zijn een combinatie van verschillende therapievormen. Zo staan Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT) centraal in haar behandelingen, aangevuld met Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) en elementen van schematherapie. Indien nodig kan de partner bij de behandeling worden betrokken.

Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag

Tijden: Middag en avond

Locatie: Online via beveiligd beeldbellen

Beroepsvereniging: lid van VGCt en NVGZP.

Anna werkt contractvrij, dat betekent zonder contracten met zorgverzekeraars. Dit houdt in dat de behandeling door de cliënt wordt betaald en dit vervolgens bij de zorgverzekeraar gedeclareerd kan worden. Een groot deel van de zorg wordt dan vergoed. Voor de exacte bedragen kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Contact:
06 1479 4565
www.psychologiepraktijkanna.nl

Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden via ons aanmeldformulier.
Na uw aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons.