Anna van Berkel

Anna is GZ psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut en EMDR therapeut. Kenmerkend voor haar is dat zij met oprechte aandacht en betrokkenheid onderzoekt wat er speelt. Samen met de cliënt gaat zij op een transparante en positieve wijze op zoek naar meer balans en het loslaten van belemmerende patronen.

Sinds 2012 heeft Anna als psycholoog ervaring opgedaan bij verschillende GGZ instellingen. Inmiddels werkt zij met veel plezier in haar eigen praktijk. Haar behandelervaring ligt voornamelijk in het werken met angst, paniek, trauma, rouw, depressie, overbelasting, controlebehoefte, negatief zelfbeeld en levensfaseproblematiek.

De behandelingen zijn een combinatie van verschillende therapievormen. Zo staan Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT) centraal in haar behandelingen, aangevuld met Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) en elementen van schematherapie. Indien nodig kan de partner bij de behandeling worden betrokken.

Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag (middag en avond)

Locatie: Online via beveiligd beeldbellen

Beroepsvereniging: lid van VGCt en NVGZP.

Contracten met alle zorgverzekeraars.
Dit loopt via Stichting 1np van de Parnassia groep. Meer informatie over de vergoeding van de zorgverzekering en 1np is te vinden op https://www.1np.nl/praktische-info/vergoeding

Contact:
06 1479 4565
www.psychologiepraktijkanna.nl

Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden via ons aanmeldformulier.
Na uw aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons.