Eva van Ormondt

Eva van Ormondt werkt sinds 1998 als vrijgevestigd psycholoog. Ze heeft veel ervaring met kortdurende psychologische behandelingen en partner- en relatietherapie. Zij combineert daarbij technieken uit de cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Eva doet alleen online therapie:
De behandeling kan plaats vinden op de manier die u het beste uit komt: Skype, Facetime, chat en mail, overdag of in de avonduren.

De behandeling zal qua aanpak, afhankelijk van de hulpvraag en klachten, bestaan uit cognitieve-gedragstherapie in combinatie met systeemtherapie. Ook kan via Skype een EMDR-behandeling aangeboden worden waarbij gebruik wordt gemaakt van een koptelefoon en onregelmatige klikjes. Indien nodig kan de online behandeling afgewisseld worden met afspraken op het praktijkadres in Amsterdam.

De onlinebehandeling wordt gedeeltelijk vergoed door de verzekeraars. Bij een restitutiepolis wordt 100% vergoed bij een naturapolis 60-80% (u kunt dit nakijken in uw verzekeringspolis).

De behandeling wordt uitgevoerd door Eva van Ormondt (erkend GZ-psycholoog/Systeem-/EMDR-therapeut.)

Ze is lid van het Nederlands Instituut voor psychologen (NIP) Vereniging van relatie en systeemtherapeuten (NVGR) en de Vereniging EMDR (VEN).

Contract met Achmea.

Behandeldagen voor Psyche en Zwangerschap:
Dinsdag, woensdag en donderdag

Cornelis Anthoniszstraat 28hs
1071 VV  Amsterdam
06 3006 5219
eva@psychezwangerschap.nl
Privacyverklaring Eva van Ormondt

Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden via ons aanmeldformulier.
Na uw aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons.