Saskia Overing-Bots

Saskia Overing-Bots is GZ-psycholoog en werkt sinds 1998 als vrijgevestigd psycholoog in de Basis GGZ. Zij combineert in haar therapieën verschillende behandelmethoden waarbij EMDR en ACT (Acceptance and Commitment Therapy) de belangrijksten zijn.

Ze maakt hiernaast gebruik van technieken en interventies uit de Positieve psychologie, Mindfulness, Zelfcompassie en Cognitieve therapie. Zij geeft regelmatig de groep Voluit Leven. Dit is een groep voor moeders met jonge kinderen, gebaseerd op ACT en Mindfulness. Zij is lid van de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten) en de VEN (Nederlandse EMDR Vereniging).

Saskia heeft ruime ervaring met het behandelen van trauma’s, milde tot matige angst- en stemmingsklachten, rouwproblematiek en burn-outklachten.

Kenmerkend voor haar behandelingen is dat deze klantgericht en op maat gemaakt zijn. Indien nodig betrekt zij in overleg met de cliënt de partner bij de therapie als steunende aanwezige of voor enkele relatiegesprekken.

Therapie is tussen 9.00 en 17.00 uur en kan zowel face-to-face als online plaatsvinden, of een combinatie van beiden.

Contracten met alle verzekeraars.

Behandeldagen voor Psyche en Zwangerschap:
Maandag, woensdag en vrijdag

Cornelis Anthoniszstraat 28hs
1071 VV  Amsterdam
06 1567 3894
saskia@psychezwangerschap.nl
Kwaliteitsstatuut-Saskia-Overing-Bots
Privacyverklaring-Saskia Overing-Bots

Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden via ons aanmeldformulier.
Na uw aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons.