Maddy Harnas

Maddy is GZ-psycholoog en EMDR-therapeut. Zij heeft jarenlang ervaring opgedaan met het behandelen van uiteenlopende doelgroepen binnen de specialistische GGZ en werkt nu sinds 2017 met veel plezier binnen de Basis GGZ. 

Maddy biedt deskundige psychologische zorg, met oprechte aandacht en betrokkenheid. Ze hecht veel waarde aan een veilige sfeer, waarbinnen mensen zich echt gezien en gehoord voelen. Binnen de behandeling richt ze zich o.a. op het vergroten van inzicht, doorbreken van belemmerende gedachten- en gedragspatronen en het vergroten van eigen kracht. Ze maakt binnen de behandeling gebruik van wetenschappelijk bewezen behandelmethoden, waaronder: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). 

Maddy werkt op donderdag voor Psyche en Zwangerschap in haar eigen praktijk.

Praktijk:
Nieuwegracht 25
3512 LC Utrecht 
maddy@psychezwangerschap.nl

De therapie kan ook plaats vinden via beveiligd beeldbellen. 

Maddy heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit loopt via Stichting 1np van de Parnassia groep. Maddy is te vinden op:

https://www.1np.nl/vind-een-behandelaar/behandelaar/-/wcl/F4C0fwDbBsu2/userid/4664519

Meer informatie over de vergoeding van de zorgverzekering en 1np is te vinden op https://www.1np.nl/praktische-info/vergoeding

Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden via ons aanmeldformulier.
Na uw aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons.