Marthe Reijnen

Marthe Reijnen is GZ-psycholoog, MBT therapeut en EMDR practitioner. Haar werkwijze wordt gekenmerkt door een warme, open benadering waarin ze samen met jou op zoek gaat naar waar het wringt en knelt, ruimte geeft aan dat wat niet eerder gezien is en je helpt inzicht te krijgen in je patronen om je weer verbonden te voelen met jezelf en de dierbaren om je heen. 

De behandelingen worden op maat afgestemd op je hulpvraag en je behandeldoelen. In overleg kijken we vanuit welke invalshoek we de behandeling vorm gaan geven. 

Behandelmethoden: MBT (mentalization based treatment), CGT (cognitieve gedragstherapie), EMDR (eye movement desensitization and reprocessing) en andere verwerkingsgerichte behandelingen (IE, IMRS)

Aangesloten bij: VEN, MBT Nederland en LVVP 

Sinds 2013 heeft Marthe op verschillende plekken binnen de specialistische GGZ gewerkt en de laatste jaren voornamelijk met persoonlijkheidsproblematiek en traumagerelateerde problematiek. Naast haar eigen praktijk werkt ze ook met veel plezier bij GGZ Oost Brabant op de afdeling Persoonlijkheid & Trauma. Daarnaast geeft ze een paar keer per jaar les over de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek binnen de GZ-opleiding van de RINO. 

Werkdagen voor Psyche & Zwangerschap
Maandagmiddag en vrijdagochtend.

Behandeling kan zowel op locatie als online plaatsvinden.

Marthe heeft geen contracten met zorgverzekeraars.

Contact
06 1071 6135
marthe@psychezwangerschap.nl

Praktijkadres
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven