Romy Damhuis

Romy werkt sinds 2021 als vrijgevestigd GZ-psycholoog. Voor Romy is behandelen bij Psyche en Zwangerschap een uitkomst, zij kan hier haar oorsprong als orthopedagoog, visie op zorg en eigen ervaring in het (jonge) ouderschap goed combineren. Zij heeft gewerkt met mensen met depressieve- en angstklachten, een trauma, een burn-out, mensen met een lage- en hoge intelligentie en mensen die problemen ervaren in contact met zichzelf en anderen.

Zij is geschoold in het uitvoeren van EMDR, CGT, MBT en AFT. Daarnaast gebruikt zij technieken uit de Acceptance and commitment Therapy (ACT) en gebruikt zij lichaamsgerichte interventies. Zij ziet deze ervaringen als een pakket; een rugzak waar zij uit kan putten. Haar uitgangspunt is om te behandelen met evidence-based technieken en vervolgens per individu te bekijken wat het beste past. Zij behandelt op basis van gelijkwaardigheid en neemt in gesprekken een onderzoekende, niet-oordelende houding aan.

Romy heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat de cliënt de factuur voorschiet en indient bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk van de zorgverzekering, krijgt men 60 tot 100% (restitutiepolis) van de behandeling vergoed.

Romy is aangesloten bij de NVGzP / NIP.

Rokin 98
1012 KZ Amsterdam
Kamer 2

romy@psychezwangerschap.nl
06 19 16 60 88

Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden via ons aanmeldformulier.
Na uw aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons.