Vivian Snouckaert

Vivian Snouckaert is GZ-psycholoog en sinds 2015 met plezier werkzaam binnen de basis- en specialistische GGZ, met diverse klachtgebieden bij (jong)volwassenen. Naast haar werk bij een grotere GGZ-instelling in Amsterdam heeft zij ook haar eigen praktijk, waar zij klachten rondom de kinderwens, zwangerschap, bevalling en het prille ouderschap behandelt. Vivian haar behandelwijze is warm, persoonlijk, oprecht en vanuit een gelijkwaardige houding. 

In haar behandeling past zij verschillende behandeltechnieken toe, zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en elementen uit de Mindfulness en lichaamsgerichte interventies. Samen met jou kijkt zij welke behandelvorm passend is, en zullen jullie verder kijken dan enkel de klachten, door ook aandacht te besteden aan het vergroten van jouw krachten en wat jouw persoonlijke waarden zijn. 

Vivian werkt op woensdag voor Psyche en Zwangerschap. Online behandeling is ook mogelijk.

Op dit moment heeft Vivian geen contracten met zorgverzekeraars. Dit houdt in dat jij zelf de factuur voorschiet en indient bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk van jouw polis zal er tussen 60-100% van de behandeling vergoed worden.


AMMA
Magalhaensplein 18
1057 VG Amsterdam 
vivian@psychezwangerschap.nl
06 4260 4002