Carine Godri

Carine Godri is GZ-psycholoog, EMDR therapeut en Mindfulness trainer. Zij houdt van een persoonlijke, transparante en positieve benadering waarbij empowerment van de cliënt een belangrijke rol speelt.

Zij combineert verschillende behandelmethoden en interventies, waaronder EMDR, acceptance and commitment therapy (ACT), mindfulness en zelfcompassie.

Ook geeft zij de online groep Thriving Mothers voor moeders met jonge kinderen, die meer willen genieten van alle kleine momenten in het dagelijks leven, zichzelf meer willen leren accepteren en compassievol met zichzelf willen leren omgaan.

Voordat zij haar eigen praktijk in 2019 is begonnen in de basis GGZ, heeft zij jarenlang in de specialistische GGZ gewerkt bij het ministerie van defensie als militair psycholoog. Ze heeft daar ervaring opgedaan met het behandelen van onder andere trauma, burn-out, angst, depressie, onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten en relatieproblemen. Daarnaast heeft zij zich ingezet om (trauma sensitive) yoga op de kaart te zetten bij defensie.

Therapie kan zowel in haar praktijk in Den Haag, op het strand in Den Haag / Kijkduin als online plaatsvinden of een combinatie zijn.

Zij is aangesloten bij de VEN, NVGzP en de VMBN.

Geen contracten met zorgverzekeraars.

Ze werkt op maandag, dinsdagochtend en donderdagochtend voor Psyche en Zwangerschap.

Adres:
Elandstraat 77A
2513 GM Den Haag
godri@psychezwangerschap.nl
www.carinegodri.com

Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden via ons aanmeldformulier.
Na uw aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons.