Ellen Corporaal

Ellen is GZ-psycholoog en heeft sinds kort haar eigen praktijk geopend in het centrum van Amsterdam. Ze heeft behandelervaring opgedaan bij verschillende GGZ instellingen waar zij zowel volwassenen als jongeren heeft behandeld. In haar eigen praktijk behandelt zij voornamelijk volwassenen met angstklachten, enkelvoudige trauma’s, somberheid, overspannenheid, hoge eisen, onderliggende disfunctionele patronen, controlebehoefte en/of met een negatief zelfbeeld – naast psychische problemen bij zwangerschappen en bevallingen.

Ze is als therapeut warm en betrokken: zij kijkt en denkt graag mee wat er nodig is om samen tot een passend en effectief behandeltraject te komen en staat naast je om je een stap verder te helpen. 

In de behandeling maakt ze gebruik van interventies uit de Cognitieve Gedragstherapie, Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), Acceptance and commitment en Schematherapie.

Behandeldagen:
Maandag tot 14.00 uur, dinsdag 11.00-16.00 uur.

Locatie: Keizersgracht 394 (Stories)

Beroepsvereniging: lid van NIP

Ellen heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit loopt via Stichting 1nP van de Parnassia groep. Ellen is te vinden op https://www.1np.nl/vind-een-behandelaar/behandelaar/-/wcl/F4C0fwDbBsu2/userid/28573700

Contact:
06 5896 2519
https://praktijkcorporaal.nl

Praktijk adres: Keizersgracht 394 Amsterdam 

Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden via ons aanmeldformulier.
Na uw aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons.