Esra Schuiling-Kayihan

Esra is GZ psycholoog, cognitief-gedragstherapeut en schema-therapeut. Zij heeft jarenlang ervaring opgedaan met het behandelen van paniek, sociale angst, trauma, depressie, burnout, negatief zelfbeeld en levensfase-problematiek bij HSK. Vervolgens heeft zij bij NPI gewerkt als schema-therapeut voor cliënten met persoonlijkheidsproblematiek. De behandelingen van Esra zijn op maat en kenmerken zich door een holistische aanpak, bestaande uit een combinatie van behandeltechnieken, waaronder cognitieve gedragstherapie, EMDR en schema-therapie.

Naast het behandelen geeft Esra ook graag supervisie en leertherapie aan psychologen in opleiding  tot GZ-psycholoog en/of cognitief gedragstherapeut. Daarnaast is zij werkzaam als docent voor de GZ opleiding en voor de opleiding tot cognitief-gedragstherapeut. 

Therapie kan zowel in haar praktijk als online plaatsvinden of een combinatie van beiden zijn.

Behandeldagen voor Psyche en Zwangerschap:
Woensdag en donderdag.

Esra heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit loopt via Stichting 1np van de Parnassia groep. Meer informatie over de vergoeding van de zorgverzekering en 1np is te vinden op https://www.1np.nl/praktische-info/vergoeding.
Esra is te vinden op https://www.1np.nl/vind-een-behandelaar/behandelaar/-/wcl/F4C0fwDbBsu2/userid/15986767

Praktijk:
Weesperzijde 86
1091 EK Amsterdam
esra@psychezwangerschap.nl
www.psychologiepraktijkesraschuiling.com 
06 27 58 92 66

Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden via ons aanmeldformulier.
Na uw aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons.